2014. május 26., hétfő

Blogszülinapi játék - eredményhirdetés

Köszönöm nektek, akik írtatok nekem a blogom első éves szülinapja alkalmából, s így beneveztetek a játékba. (Így zárójelben megjegyzem, hogy abban reménykedtem, kicsit többen lesztek, de így egészen szűk, családias körben ünnepeltünk).

Elsőként Betti írt nekem, s ez úton köszönöm neked, hogy egy éve szinte soha nem hagytad megjegyzés nélkül a bejegyzéseimet, alkotásaimat. Köszönöm, hogy az elmúlt egy év alatt hű olvasóm és blogtársam voltál, remélem az is maradsz. S bár nem teljesen saját készítésű a tárgy (amint írtad), amiről képet küldtél, a gesztus számít, köszönöm neked :)


Natimama, te most leltél a blogomra, köszönöm neked, hogy ennek ellenére mégis beneveztél a játékba, sőt még a blogodon is közzé tetted a nekem szánt ajándékodat. Remélem ezentúl is benézel hozzám, én is böngészek a bejegyzéseid között.


Katici, neked köszönöm a kedves szavakat, amint már írtam sokszor egy szó többet ér, s ha nem haragszol a legutóbbi bejegyzésedből kiválasztottam egy képet, amit jelképesen, mintegy tőled kapott ajándékot megosztok itt mindenkivel:


S mikor már azt hittem, hogy az, aki a blogírásra ihletett, nem jelentkezik, utolsóként befutott Márti is, akinek köszönöm, hogy nem feledkeztél meg rólam, s hogy bátorítottál a kezdetektől, hogy írjak, alkossak s ezt mással is megosszam. Igaz még a nekem szánt ajándékod nem ért célba, bízom benne, hogy megérkezik, s itt is megmutathatom majd, hogy mit kaptam tőled.

Ma pedig május 26-a van, a sorsolás napja. A páromat megkértem, hogy húzzon helyettem, s a játék nyertese nem lett más, mint Betti :) Gratulálok neked! A nyereményed egy szép tavaszi/nyári ajtódísz, amit holnap mutatok meg neked (remélem lesz addig türelmed), de addig is megkérlek, hogy egy e-mailben írd meg nekem a postai címed, hogy legyen hova elküldjem az ajándékod.

A többiek se szomorodjanak el, hogy nem ők lettek a szerencsések, mert őket is meglepem valamivel :) Úgy döntöttem, hogy ha már ilyen szűk családi körben ünnepeltünk, akkor őket is megillet „egy-egy szelet torta”. Hogy benneteket mivel leplek meg, azt a héten megtudjátok, mert közzé teszem egy bejegyzésben, s megkérlek, hogy ti is egy e-mailben küldjétek el a címeteket, mivel postázni szeretném majd a meglepetést.

Köszönöm még egyszer, hogy velem játszódtatok. Szeretettel ölellek, Mókuska

8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyertesnek! :o))
    És egyáltalán nem szomorkodom. Már megkaptam az ajándékomat, amikor ráleltem a blogodra. :o)))))

    VálaszTörlés
  2. De, azért örülök ám a meglepinek is! :o))))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a kedves szavakat, azt hogy játszhattam, a nyereményt pedig nagyon várom és azt is nagyon szépen köszönöm.

    Puszillak: Betti

    VálaszTörlés
  4. Én is gratulálok a nyertesnek és köszönöm, hogy kimentettél :)

    VálaszTörlés