2014. szeptember 30., kedd

Pöttyös

Mire 6 hetes lett a kisfiam, megtartottuk a keresztelőt. Erre az alkalomra készültem meghívóval, az ebédhez terített asztalra kis pampókkal és természetesen tortával is :)
A meghívók aránylag hamar elkészültek, miután megtaláltam hozzá a megfelelő papírt. A nagyobbik fiam keresztelőjére készülve eldöntöttem, hogy nem lesz kék (az túl megszokott - ezért is volt akkor zöld), de másodjára is fiúval ajándékozott meg Isten, így nem volt nagy a választásom (lilát szeretettem volna, de nem találtam megfelelő kartonpapírt), így lett kék pöttyös:


Minden meghívott tányérján volt egy kis pampó. Annak, aki egyedül jött egy teljes pár, aki pedig a párjával, annak egy fél pár díszítette a tányérját a nevével (ültetőkártya szerepét is betöltve).
Három hétig készültek, mert két apróság mellett nehéz haladni a kitűzőtt feladattal, de végül lett eredmény (igaz, kék pöttyös masnit rögtön keresztelő után hoztak a boltba, de sebaj, nekünk így is tetszett):
És keresztelőre virradó éjszaka, valamikor hajnaltájt, a kedves párom segítségével, elkészült a pöttyös torta is: 10 tojásos piskóta, csokikrém, és saját készítésű fondant. Hamar elfogyott, mindenki dícsérte::)

3 megjegyzés:

 1. Úgy örülök, hogy írtál! Nagyon szépeket készítettél a keresztelőre. További jó egészséget, sok örömet kívánok. :o)))

  VálaszTörlés
 2. De ötletes!!!
  Örülök, hogy jelentkeztél :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek lettek az örömteli ünnep díszei! További sok örömet kívánok, ölellek benneteket: Betti

  VálaszTörlés